Hoe doe je het beste zaken met onze oosterburen?

0

Zit je erover na te denken om zaken te gaan doen met Duitsland? Er zijn een paar dingen waar je dan over na moet denken. De Duitse bedrijfscultuur verschilt best wel met die in ons land. De oosterburen staan bekend om hun manier van zakendoen. Zij kennen veel regeltjes en voeren een strak regime als het om zaken doen gaat. Natuurlijk is het belangrijk om je goed in te lezen over hun manier van zakendoen. Je kan veel informatie hierover terugvinden op het internet.

Verdiep je in de zakelijke cultuur van Duitsland

Het is belangrijk om, als je zaken wilt gaan doen met Duitsland je goed in te lezen. Hou rekening met een paar belangrijke cultuurverschillen. Je of U zeggen is wel een dingetje waar de Duitsers over kunnen vallen en het kan je deal maken of breken. In Duitsland is men veel formeler dus daar zal je in mee moeten gaan. Ook het kiezen van de juiste “toon” is belangrijk. Ook voor de vertaling van brieven of mailtjes van jouw contacten in Duitsland zal je iemand moeten zoeken die hierin thuis is en die je goed kan adviseren.

Een goed vertaalbureau verdient zichzelf terug

Heb je een vertaling nodig van of naar het Duits dan is het belangrijk om dit grammaticaal goed uit te voeren. Je wil dingen op de juiste manier laten overkomen bij jouw toekomstige contacten in Duitsland en wie kan dit beter doen dan iemand die de taal en de cultuur goed kent? Kies voor een goed Duits vertaalbureau en je bent de concurrentie al een stap voor!

Wat kan een goed vertaalbureau precies voor jou doen?

Een paar kenmerken die een goed vertaalbureau voor je kan doen zijn:

  • Foutloze teksten
  • Duitse vertalingen die aansluiten op je doelen
  • Een betrouwbare partner waarvan je op aan kan
  • Een goede indruk maken op je toekomstige Duitse partner(s)

Een tekst moet goed in elkaar zitten en foutloos geschreven worden. Deze kwaliteit kan een goed vertaalbureau voor jou realiseren. Bespaar dus niet op jouw eerste contacten met Duitsland maar pak het direct goed aan.

Share.

About Author

Comments are closed.